Diyet
Hızlı Bir Diyet ve Takviyeler ile 20 Kilo Nasıl Verilir? 18.10.2016

Eğer bu yazıyı okuyorsanız; şimdiden hayalini kurduğunuz vücuda nasıl ulaşacağınızın bir yolunu buldunuz diyebiliriz.

Belki sadece güzel görünmek için ya da basit olarak daha iyi hissetmek için bile sizler için dikkat etmeniz gereken şeyleri derledik.

Peki, nasıl bu kilolardan kurtulabilirsiniz? Yalnız değilsiniz! Birçok insan vücut ağırlığından şikayetçi ve kilo vermek için yeni yollar deniyor.

Ancak; kilo vermenize engel oluşturabilecek bazı sorunlar olabilir. Egzersizlerinizi yapıyorsunuz, diyet uyguluyorsunuz ama hala sonuç alamıyorsanız;

-Tiroid sorunları

-Sızıntılı bağırsak

-Adrenal yorgunluk

-Hücresel toksisite

-Candida

-Motivasyon ve zaman eksikliği

Bu tarz problemleriniz olabilir. İyi haber ise; karın yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak hızlı ve kapsamlı ev egzersizleri geliştirdik sizler için.

20 Kilo Vermenin 4 Anahtarı

Basit olsa da çok belirgin olmayacaktır. Bazı gıdaları tüketmeyi bırakmanız gerekecek, bunlar metabozlimanız için düşman olan gıdalar olacak. Yağlarınızı yakmaya yardımcı olacak gıdalar tüketerek bunları egzersiz takviyesi ile kolayca yakabileceksiniz.

Metabolizmanıza Düşman Gıdalardan Kurtulun

Kilo vermenize engel olacak 3 gıda vardır. Ve kesinlikle onlardan uzak durmalısınız. Biz bunlara metabolizmayı öldüren gıdalar diyoruz. Siz de bunları öğünlerinizden çıkartmak isteyeceksiniz. Eğer hızlı sonuç görmek istiyorsanız, yerine sağlıklı alternatifler koyabilirsiniz.

Şeker

Sanılanın aksine, yağ sizi kilolu hale getiren ilk şey değildir. Çok şeker tüketiyorsanız; şeker her şeyin içinde olabilir. Genellikle; Dekstroz, Fruktoz, Meyve suyu konsantresi, ham şeker ya da kahverengi şeker adı altında gizli bulunabilir. Bu şekerler genellikle çikolata, sos ve protein barların içinde olabilir.

Bunun yerine ne yapmalısınız?

Bal gibi doğal tatlandırıcılar, aşırıya kaçmadan kullanılabilir. Ancak mümkünse bunlar da dahil bütün şekerlerden kurtulun.

Bütün Tahıllar

Kepekli tahıllar, buğday ekmeği sağlıklı gibi görünebilir ama tahılın ana bileşenleri; glüten, nişasta ve sitrik asit... Hangi sorunlara neden olabilir? Gluten; iltihaba neden olur, nişasta; şeker haline hızla dönüşür ve mineraller için fitik asit bağlar. Yani tam tahıllardan tüketmek de maalesef çok sağlıklı değildir.

Bunun yerine ne yapmalısınız?

Meyve ve sebze tüketebilir ya da tahıl ürünlerinin alternatifini bulabilirsiniz.

Bitkisel Yağlar

Yağların emilimi kolay değildir. Yağ kaybınızı yavaşlatır. Genetiği değiştirilmiş yağlar inflamasyon boyunca toksite neden olur ve kalorisi yüksektir.

Bunun yerine ne yapmalısınız?

Daha hızlı yağ kaybı teşvik etmek için faydalı, hindistan cevizi yağı ve doğal tereyağı ile tüm bitkisel yağları değiştirin.

Günlük Yağ Yakan Önemli Gıdalar

Metabolizma öldüren yiyecekleri kaldırdık, doğru besinler ile metabolizmanızı canlandırmak için, metabolizmanızı hızlandıran ve yağ yakmanıza yardımcı olan 4 önemli gıda vardır.

Protein

Yağlarınızdan kurtulmak ve onları hızlı bir şekilde yakmak istiyorsanız kaliteli proteinler tüketmelisiniz. Proteinler kas yapılarının temelinde çok önemlidir ve sağlıklı metabolizmayı destekler. Protein ayrıca yağ olarak depolanacak en az yağa sahip makrobesindir. Kilo başına 1 ila 1.5 gram düşmektedir. Örneğin 150 kilo ağırlığında ki protein 80-100 gram civarında yağa sahiptir.

Hangi besinlerde bulabilirsiniz?

Dana etinde, organik tavuk, yumurta, somon, kuzu eti, geyik eti, kemik suyu ve balık da yüksek protein bulabilirsiniz.

Hindistan Cevizi

Hindistan cevizi (orta zincirli yağ asitleri) MCFAS içeren, sağlıklı yağa sahiptir. Vücudumuz için bir tür enerjidir kolayca yanabilir. Hindistan cevizi yağı ile diğer yağ çeşitlerini değiştirmek isteyeceksiniz. Başlangıç için harika bir adım olacaktır.

Besin Yoğun Sebzeler

İstenmeyen kilolardan kurtulmak için daha fazla besin almaya odaklanmak gerekir. Sebzeler vitamin ve tiroit gibi metabolik fonksiyonu ve destek organları düzenleyen en iyi kaynaktır.

Hangi besinlerde bulabilirsiniz?

Yeşil yapraklı sebzeler ve turpgillerden sebzeler listesinin başında yer alır. Lahana, ıspanak, brokoli, karnabahar, kuşkonmaz ve havuç mantıklı seçimler arasında yer alır. Her öğünde protein, lif ve sağlıklı yağlar tüketmelisiniz unutmayalım.

Daha Az Egzersiz İle Daha fazla Kilo Vermek

Sırası ile hızlı bir egzersiz listesi ile daha az enerji ve egzersiz, daha fazla kilo kaybı için listeyi takip edelim.

Bisiklet antrenmanı // Koşarak dinlenme

Seri şınav // Dinlenme

Omuz press // Squat antrenmanı ile dinlenme

Bisiklet antrenmanı // Koşarak dinlenme

Seri şınav // Dinlenme

Bisiklet antrenmanı // Koşarak dinlenme

Omuz press // Nefes alışverişi ile dinlenme

Yağ Kaybı İçin Bazı Takviyeler

Protein tozu

Protein yağsız kas inşa etmek ve sağlıklı bir metabolizmayı desteklemek için gereklidir. Bazen et ve yemek ile ihtiyacınız olan tüm protein elde etmek zor olabilir. Çünkü protein tozu yağ kaybı için büyük bir ektir. Egzersizden önce ve sonra tüketmeniz tavsiye edilir.

D Vitamini, Balık Yağı

Balık yağı omega-3 yağ asitleri, özellikle EPA ve DHA açısından zengin bir kaynaktır. Bu sağlıklı yağlar inflamasyon ve destek Kas sentezini azaltır. D vitamini yağ kaybına yardımcı denge hormonlarına yardımcı olabilir. Düzenli egzersiz ve doğru beslenme sağlanması ve istenen vücut bakımı için gerekli olan tipik sonuçları; diyet ve egzersiz aynı programı kullanarak bile, bireysel sonuçları farklı olacaktır.

Benzer Yazılar